Hög dynamik, hög hygien: Planetväxlar för deltarobotar

Deltarobotarna i hanteringsmodulerna H 244 hos emballeringsmaskinsleverantören MULTIVAC klarar upp till 120 plockcykler i minuten. Den imponerande dynamiken blir möjligt med högprestandaväxlar i DP+-serien från WITTENSTEIN alpha. Den korrosionsbeständiga versionen av dessa kompakta planetväxlar uppfyller de höga hygienkraven för livsmedelsemballering.

MULTIVAC: Emballeringslösningar för alla applikationer
MULTIVAC med säte i Wolfertschwenden i Bayern är en internationell tillverkare av emballeringsmaskiner, med över 80 service- och försäljningsföretag och mer än 5 200 anställda i hela världen. Gruppen utvecklar och tillverkar emballeringslösningar – från vakuumkammarmaskiner för slakterier till helautomatiska integrerade emballeringslinjer för alla slags livsmedel samt för life science- och hälsovårdsprodukter. I portföljen finns också automationslösningar för hela emballeringsprocessen, exempelvis för automatisk laddning av produkten i emballeringsmaskinen eller helautomatisk lastning och pallplacering av lådor.


KONSEKVENT HYGIENISK DESIGN

WITTENSTEIN utvecklade DP+ explicit för att klara de höga kraven på hygien och prestanda.

KONSEKVENT HYGIENISK DESIGN

Läs mer

DP+ ÄR EN RIKTIG ALLROUNDPRODUKT

DP+ ÄR EN RIKTIG ALLROUNDPRODUKT

DP+-planetväxeln är specialkonstruerad för deltaapplikationer. Den finns i fyra storlekar för utväxlingar från i=16 till i=55.

Läs mer

ARBETE I SAMKLANG

ARBETE I SAMKLANG

Samarbetet mellan MULTIVAC och WITTENSTEIN alpha skapade nya branschstandarder för korrosionsbeständiga växlar.

Läs mer