Tjänster

Tjänstkonceptet från WITTENSTEIN är också en ny milstolpe inom leverans av tjänster. Vi finns här för dig, från konceptstadiet och genom hela applikationens livscykel.

Läs mer

WITTENSTEIN Service Portal

Hitta produktspecifik information och kontaktpersoner eller fråga efter ersättningsprodukter, inspektioner och reparationer.

Lär dig mer 

Med våra utbildningskurser kan du bli expert – vår kunskap blir till din fördel


Produktutbildning
Med mer kunskap kan du uträtta mer. Vi delar gärna med oss av våra expertkunskaper: Dra nytta av vår mångåriga erfarenhet och lär dig mer om WITTENSTEIN-koncernens produktportfölj.


Utbildning i cymex®
Bli expert på design! Vi tillhandahåller utbildning i vår designprogramvara, som anpassas efter dina behov. Oavsett om det är för nybörjare eller experter, eller regelbundna användare eller för dem som bara använder systemen ibland – vi anpassar våra kurser efter era önskemål.


Installationsutbildning
Vi tillhandahåller en individuell kurs om professionell systeminstallation och mekanisk installation av de linjäraxlar ni valt på plats hos er. 


Serviceutbildning
För att få beställa reservdelar på reservdelslistnivå måste du ha deltagit i en individuell servicekurs. Först deltar du i den, sedan kan du beställa reservdelar och montera dem själv. Vi erbjuder kurser i våra lokaler eller på plats hos er, inklusive reparation av ert drivsystem. Dessutom håller vi ofta workshops i underhåll, där deltagarna får lära sig hur en motor monteras på en växel på ett säkert sätt, och hur slitdelar och växelkombinationer byts ut. De aktuella datumen är tillgängliga på begäran.


Utbildningsprogram som skräddarsytts efter era önskemål
Du får gärna kombinera din personliga utbildning med fler ämnen. Du kan till exempel dra nytta av vårt erbjudande om en rundtur på företaget och få veta mer om WITTENSTEIN-koncernen.


Dra nytta av

  • Individuellt utformat innehåll och specifika utbildningsprogram
  • Praktiska inlärningsmetoder
  • Certifierade lärare